+46730917291 info@activehunt.se

Spanien

Monteria 2022

Följ med till Monteria

-Vi erbjuder härmed en kanonfin Monteria drevjakt till Spanien till jaktområden nära Caceres och i närheten av gränsen till Portugal.

På dessa drevjakter skjuter man mestadels kronhindar och kronhjortar. På alla jaktområden fälls också vildsvin. Vissa områden har även dovvilt och en del ställen kan även erbjuda mufflon.

Normalt släpps det mellan 200-500 drivande hundar beroende på vegetationen i området och om man jagar i open area eller closed area.

Vi samarbetar med en väldigt seriös arrangör för både kvalité på organisation, jakt, vilttäthet och säkerhet. Passen är väl utvalda ur säkerhetssynpunkt så alla jägare sitter med tillräckliga avstånd från varandra.

På kvällen efter jakten finns det en fin SPA-anläggning att avnjuta för den som gillar komfort och relax.

Samtliga priser är i form av paket med allt inkluderat som har med utförande av jakten att göra, boende och mat för hela dagen. D.v.s jakt, organisation, allt fällt vilt, transporter, frukost, lunch, middag ingår.

Kostnader som är efter jakten som exempelvis taxydermist, hemtransport av troféer och hotellnatt i Madrid tillkommer.

Open areas kan kombineras upp till 3 jaktdagar vissa månader. Fenced areas kan kombineras fler områden och jaktdagar än de som visas i kalendern då enbart gruppen som deltar kommer jaga själva där.

Fotogalleri Monteria