+46730917291 info@activehunt.se

Jakt

Jaktresor

Activehunt är en erfaren arrangör av jaktresor sedan många år. Våra jaktreseområden är väl utvalda med hänsyn till en fantastisk jaktupplevelse på viltrika marker och med duktiga arrangörer. 

Vi är flera reseguider med stor samlad erfarenhet av jaktresor sedan åratal tillbaks. De resor vi erbjuder är bara till områden och med arrangörer väl beprövade av oss själva sedan tidigare med en lång affärsrelation. 

Det betyder att vi alltid har god lokalkännedom, relationer på plats och vet hur väl kunden blir bemött. Det vi erbjuder är alltid av högsta kvalité både vad gäller jakten, boende och hela upplevelsen.

Vi samarbetar alltid direkt med viltförvaltaren på plats utan mellansteg och kan därför alltid erbjuda väldigt konkurrenskraftiga priser.

Vi ställer resegarantier till Kammarkollegiet. Vi har samma ansvarsförsäkringar som alla större researrangörer. Vi är ett svenskt bolag med grundare som har bred erfarenhet av jaktresebranschen.

I samband med att du bokar din resa hos oss så får du alltid detaljerad support om alla de steg som krävs för in och utförsel av vapen till destinationen du reser till.

Jaktarrangemang i Sverige

Activehunt erbjuder jaktarrangemang på några av Sveriges mest välkända godsmarker och andra fina jaktområden

Bland annat har vi ett samarbete Hånösäteri och Björksundsgods där vi säljer några drevjakter varje jaktår, se bifogat prospekt för info och priser.

Vi har även ett samarbete med CC havtorn & delikatesser där vi arrangerar ett antal andjakter per jaktår, se bifogat prospekt för info och priser.

Jaktklubbsplatser

Activehunt säljer jaktklubbsplatser i framförallt västra Sverige.

På Kobergs egendom arrenderar vi ca: 2700 ha på 2 olika markområden där vi har 2 olika jaktklubbar:

  •  HögeåsSvalehult, 1700 ha
  • AspåsBoryd. 1000 ha

Båda områdena har bland Sveriges tätaste stammar av dovhjort och vildsvin för arrendemarker. Är du intresserad av ett medlemskap i någon av Activehunts jaktklubbar, skicka in din intresseanmälan nedan.

Jaktresor utomlands

Sydafrika, jaktresor som kan kombineras med bl.a. fotosafari, golf, fiske, vingårdar, sol och bad och andra fina turistupplevelser. Ni kommer att flyga från Europa ner till Johannesburg för att därefter blir ni upphämtade för att åka med bil ca. 2 timmar till jaktområdet.

Namibia

Ungern, brunstjakt på råbock, brunstjakt på kronhjort, brunstjakt på dovhjort, drevjakter

Spanien, Monteria drevjakterTyskland, vårbockjakt, vildsvinsjakt och drevjakter

Rumänien, brunstjakt på råbock, brunstjakt på kronhjort, smygjakt på Gems, drevjakter på vildsvin