+46730917291 info@activehunt.se

Ungern

Drevjakt i Ungern 2022

Följ med till Ungern

Vi erbjuder en en kanonfin drevjakt till Ungern till jaktområdet Szantod med mer än 18.000 Ha som ligger vid södra stranden av Balatonsjön. Området har en bra livsmiljö för alla typer av viltarter med sina skogar (48%), jordbruksmarker (50%) och odlingsmarker för vilt (ca: 160 Ha). Utsikten över Balatonsjön på fina kullar täckta med ekskog är ett typisk utseende i detta område. Det är SEFAG’s viltrikaste område och en av de allra bästa jaktreviren i hela Ungern.

Under drevjakterna i Ungern skjuter man kronhindar, kronkalvar, dovhindar, dovkalvar och vildsvin i alla kön och storlekar. I snitt fälls det i detta jaktområde 2-3 vilt per jägare och jaktdag och jaktgruppen är normalt 15-20 jägare. Normalt fälls det ca: 40% vildsvin och 60% hindar och kalvar, vilket är en fantastisk jakt för den som vill skjuta mycket kronvilt). Det är 2-3 drev på en dag, 2 på morgonen och 1 på eftermiddagen. Mitt på dagen serveras det en enkel varm lunch och vid 17-tiden är det viltparad.

Kontakta oss för fällavgifter. Drevjakten utförs på 3 jaktdagar och med 4 hotellnätter i Ungern på Hotell Wellamarin  där man kan avnjuta kvällen efter jakten i SPA-anläggningen.